Gondolom már sokan találkoztatok vele, megállapítottátok, hogy milyen szép, esetleg kézbe is vettétek, bele is lapoztatok, majd az árát látva inkább visszakerült a polcra. Hiszen a neten ingyen találni jobbnál jobb recepteket, miért is adnánk ki ennyi pénzt egy receptújságért, csak mert szép? Pedig a tematikája tökéletes, az elején a hétköznap is gyorsan elkészíthető receptek vannak. Van egy rovat, ahol csak egészséges ételek vannak, egy ahol a szezonálisan fellelhető alapanyagok felhasználására ad ötleteket, és van egy hétvégi bonyolultabb receptekből álló rovat is. Talán ezek a főbb részei az újságnak. A receptek változatosak, vannak köztök egzotikusabb, nehezebben hozzáférhető alapanyagokat igényelő, és egyszerű olcsó ételek is. Szerintem egy egyszeri befektetést és komolyabb tanulmányozást megér, aztán döntse el mindenki rendszeres olvasója lesz-e a lapnak. Én az első szám után tudtam, hogy venni fogom.
2012. július 12., csütörtök
Good Food: Magyarország legszínvonalasabb gasztromagazinja
Gondolom már sokan találkoztatok vele, megállapítottátok, hogy milyen szép, esetleg kézbe is vettétek, bele is lapoztatok, majd az árát látva inkább visszakerült a polcra. Hiszen a neten ingyen találni jobbnál jobb recepteket, miért is adnánk ki ennyi pénzt egy receptújságért, csak mert szép? Pedig a tematikája tökéletes, az elején a hétköznap is gyorsan elkészíthető receptek vannak. Van egy rovat, ahol csak egészséges ételek vannak, egy ahol a szezonálisan fellelhető alapanyagok felhasználására ad ötleteket, és van egy hétvégi bonyolultabb receptekből álló rovat is. Talán ezek a főbb részei az újságnak. A receptek változatosak, vannak köztök egzotikusabb, nehezebben hozzáférhető alapanyagokat igényelő, és egyszerű olcsó ételek is. Szerintem egy egyszeri befektetést és komolyabb tanulmányozást megér, aztán döntse el mindenki rendszeres olvasója lesz-e a lapnak. Én az első szám után tudtam, hogy venni fogom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése